- 1399/06/18 - 13:07
- زمان مطالعه : 2 دقیقه
- /Zqbj
اهمیت تغذیه دانش آموزان در دوران شیوع بیماری کووید 19
همزمان با بازگشایی مدارس و برگزاری کلاس های مجازی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: والدین در طی دوران شیوع بیماری کووید19، از اهمیت تغذیه دانش آموزان غافل نشوند...
همزمان با بازگشایی مدارس و برگزاری کلاس های مجازی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: والدین در طی دوران شیوع بیماری کووید19، از اهمیت تغذیه دانش آموزان غافل نشوند.
به گزارش وب دا، دکتر رضا رزاقی با اشاره به نقش تغذیه صحیح در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری کوید 19،افزود: دانش آموزان برای این که بتوانند در طول روز فعال باشند و یادگیری لازم را داشته باشند، ضروری است تا 3 وعده غذایی اصلی صبحانه، ناهار و شام را به همراه دو میان وعده غذایی مانند شیر، میوه، مغزها و ... استفاده نمایند.
دکتر رزاقی تصریح کرد:دانش آموزان بهتر است به جای استفاده از میان وعدههای شور یا شیرین، از جایگزینهای سالم آن ها مانند خشکبار، پنیر و گردو، ماست، تکههای میوه و میوه های خشک استفاده کنند.
وی در ادامه به نهادینه کردن عادتهای غذایی سالم اشاره کرد و اظهار داشت: داشتن برنامه غذایی متنوع و مغذی که شامل غلات کامل، میوه ها، سبزی ها، حبوبات، مغزها و لبنیات کم چرب باشد میتواند مراحل رشد و تکامل فرزندان را تأمین کند، همچنین بهتر است دانش آموزان خواب کافی به مدت 8-6 ساعت داشته باشند.
وی صبحانه را مهم ترین وعده غذایی دانش آموزان دانست و گفت: مصرف مواد غذایی شیرین در وعده صبحانه قدرت یادگیری دانش آموزان را کاهش می دهد و بهتر است در صبحانه از نان سنگک همراه با ترکیبات پروتئینی مانند تخم مرغ آبپز، پنیر همراه با گردو و... استفاده شود.
دکتر رضا رزاقی، با اشاره به رعایت نکات بهداشتی در زمان تهیه و پخت مواد غذایی، یادآور شد: با وجود اینکه تاکنون هیچ مدرکی دال بر ارتباط غذا یا بستههای غذایی با انتقال ویروس کرونا یافت نشده، اما این احتمال وجود دارد که افراد در تماس با سطوح یا اشیاء آلوده به ویروس و سپس لمس صورتشان، به ویروس مبتلا شوند و البته این خطر زمانی بیشتر میشود که افراد در تماس نزدیک با افراد دیگر در هنگام خرید اقلام مورد نیاز و یا دریافت مواد غذایی ارسالی توسط پیک قرار میگیرند.
وی تاکید کرد: در این دوران از دادن نوشیدنی های شیرین به خصوص نوشابه های گازدار، فست فودها، تنقلات، انواع کیک ، کلوچه ، شکلات های مختلف و...، به فرزندان خودداری شود.
وی، در پایان در خصوص ابتلا به کووید 19 در سنین مختلف اظهارکرد: امکان ابتلا در همه گروه های سنی وجود دارد.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)