امروز : 03 مرداد 1403
  • 1396/11/05 - 16:31
  • 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZMuj

دلایل شهرت بزرگانی مثل ابن سینا، این بود که آنها بیماری را از منظر حکمت می نگریستند

دکتر هادی انصاری عضو گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی در پنجمین همایش ملی قرآن، عترت و سلامت جامعه پزشکی، در دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: اگر بزرگانی چون بوعلی سینا و رازی در تاریخ طب ایران و اسلام شهره شدند، دلیلش این بود که آنها بیمار و بیماری را از منظر حکمت و نه تجارت ونه کسب و کار می نگریستند..




دکتر هادی انصاری عضو گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی در پنجمین همایش ملی قرآن، عترت و سلامت جامعه پزشکی، در دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: اگر بزرگانی چون بوعلی سینا و رازی در تاریخ طب ایران و اسلام شهره شدند، دلیلش این بود که آنها بیمار و بیماری را از منظر حکمت و نه تجارت ونه کسب و کار می نگریستند.



به گزارش وب دا، دکتر هادی انصاری عضو گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی در پنجمین همایش ملی قرآن، عترت و سلامت جامعه پزشکی، در دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: اگر بزرگانی چون بوعلی سینا و رازی در تاریخ طب ایران و اسلام شهره شدند، دلیلش این بود که آنها بیمار و بیماری را از منظر حکمت و نه تجارت ونه کسب و کار می نگریستند.



دکتر هادی انصاری با بیان این مطلب افزود: دیدگاه این بزرگان به طب و به داروسازی از این جهت بود که خداوند بر طبق وعده خویش در قرآن، در دست آنان، در نگاه آنها و در فکر آنها، برکت و خیر فراوان را نهاده بود.



وی خاطرنشان کرد: ما حتی در دوران اخیر هم پزشکان حکمت سالاری همچون مرحوم دکتر محمد قریب و مرحوم دکتر سامی را در کشورمان داشتیم و هنوز هم پزشکانی وجود دارند که نگاهشان، مبتنی بر حکمت و نه کسب وکار است.



انصاری گفت: اما طبیعتا، طب هنگامی که صورت تجاری و کسب به خود می گیرد، از معنا، تهی می شود و پرواضح است که از حکمت فاصله می گیرد و به این صورت،  یک علم بسیار پیچیده ای می شود که در هر وجهش احتمال خطا فراوان است وهم از جهت تشخیص بیماری، هم در انتخاب و هم در پایش آن تاثیر می گذارد.



وی اظهار کرد: با توجه به تاثیرات متقابل وجه معنوی شامل وجه روانی، روحی و مادی انسان بر یکدیگر، بحث درمان معنوی، امروز یک بحث جدی در درمان همه بیماریها و بخصوص درمانهای بیماری های روحی و روانی است.



عضو گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی افزود: درمان معنوی یا دین درمانی در بسیاری از کشورهای غربی به صورت امری جدی در نظر گرفته شده است که در غرب به عنوان انجیل روان شناسی شناخته می شود و بسیار مورداهمیت قرار گرفته است.



وی ادامه داد: یکی از مواردی که با درمان معنوی نتیجه بسیار خوب و دستاورد قابل توجهی را به بار آورده است، درمان انحرافات و اختلالات جنسی بوده است. در همین راستا می توان به آیه ای از قرآن تکیه کرد که می فرماید: دل آرام گیرد به یاد خدای. روح هنگامی که سالم و آرام باشد، طبیعتا انتظار می رود که جسم نیز به پیروی از سلامت روح، در شرایط خوب و مطلوبی قرار گیرد.



انصاری در پایان گفت: حاصل سخن این است که ناسلامتی جسم منجربه ناآرامی روح می گردد همچنانکه آرامش روح،  منجر به آرامش و سلامتی جسم می شود.



 




  • گروه خبری : پایگاه خبری وب دا کاشان
  • کد خبر : 117636
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم