امروز : 31 تیر 1403
  • 1398/12/27 - 19:56
  • 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZSLj

مراقبت های حرفه ای سلامت دهان در پیشگیری از کرونا موثر است

عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، گفت: مراقبت های حرفه ای سلامت دهان، در پیشگیری از کرونا موثر است...




عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، گفت: مراقبت های حرفه ای سلامت دهان، در پیشگیری از کرونا موثر است.



به گزارش وب دا، دکتر الهه قاسم زاده حسینی ضمن اشاره به مسواک زدن و کشیدن نخ دندان بیش از سه بار در روز و هربار حداقل چهار دقیقه، افزود: هنگام مسواک زدن، برای جلوگیری از بلعیدن میکروب ها، سر را به سمت جلو خم کنید.



وی با تاکید بر مسواک زدن به صورت آرام و بدون فشار، تصریح کرد: هربار روی زبان و سقف دهان را نیز با گازهای استریل یا مسواک جداگانه تمیز کنید.



دکتر قاسم زاده حسینی، ضمن اشاره بر اهمیت استفاده از دهانشویه در شرایط فعلی، گفت: هفته ای یک بار صبح وشب دهانشویه های کلروهگزیدین 2/0 درصد یا 12 صدم درصد را جهت پیشگیری ودر صورت التهاب گلو، سه تا چهار روز صبح و شب به مدت 30 ثانیه استفاده کنید.



وی همچنین به استفاده از سرم شست وشو یا محلول آب و نمک (یک سوم قاشق چایخوری نمک + یک لیوان آب جوشیده ولرم) به صورت روزانه سه تا چهار مرتبه تاکید کرد و افزود: افراد مبتلا به فشار خون با احتیاط این کار را انجام دهند، این محلول را ابتدا در دهان غرغره  کنید، سپس بینی راست وبینی چپ را به صورت جداگانه بشویید و مجددا در دهان غرغره کنید.



عضو هیات علمی دانشگاه در ادامه یادآور شد: همشهریان به جز افراد حساس به ید، باردار، شیرده، نارسایی کلیه و مشکل تیرویید، می توانند هر هفته یک مرتبه محلول بتادین 10درصد با نسبت 1به 100 (چند قطره داخل یک لیوان آب جوشیده شده ولرم ) به مدت ۳۰ ثانیه غرغره کنند.



دکتر قاسم زاده حسینی، ضمن اشاره به عدم استفاده بی رویه از دهانشویه ها، گفت : از بلعیدن آنها بپرهیزید.



وی ضمن تاکید بر خوابیدن به پهلوها، خاطرنشان کرد: درهنگام خوابیدن توجه کنید که سر از بدن بالاتر قرارگیرد تا میکروارگانیسم ها بلعیده نشوند.



دکتر الهه قاسم زاده حسینی، گفت: افراد بی دندان، لثه های خود را با انگشت تمیز آرام ماساژ دهند و شب ها پروتزهای دندانی را در یک لیوان آب جوشیده سرد قرار داده و روزها بین چهار تا پنج مرتبه آن ها را شست وشو دهند.



وی ضمن تاکید بر غرغره آب جوشیده ولرم روزانه بین چهار تا پنج مرتبه، گفت: افراد دچار خشکی دهان، همواره آب جوشیده سرد شده جهت مزمز کردن، آبنبات ترش و آدامس جهت تحریک بیشتر بزاق به همراه داشته و افراد دچار ریفلاکس معده دهانشویه جوش شیرین (نصف قاشق چایخوری جوش شیرین در یک لیوان آب جوشیده ) رافقط درزمان بروزریفلاکس غرغره کنند.



 عضو هیات علمی دانشگاه، ادامه داد: افراد مبتلا به خشکی لب،از پماد ویتامین A-Dیا مرطوب کردن مکرر با آب جوشیده استفاده کنند.



وی با اشاره به اینکه پس از استفاده اسپری های استنشاقی، شست و شوی دهان فراموش نشود، یادآور شد: آرامش خود را حفظ کنید، زیرا استرس های پیاپی منجر به اختلال در نقش دفاعی مخاط وبزاق دهان در ورود وچسبندگی میکروب ها می شود.




  • گروه خبری : پایگاه خبری وب دا کاشان
  • کد خبر : 119351
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم