امروز : 03 مرداد 1403
  • 1396/11/05 - 18:03
  • 3
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZQuj

نخستین هدف مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، جذب حداکثری مخاطبان به فعالیت های قرآنی است

دکتر محمد مهدی بحرالعلوم رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: اولین هدف این مرکز، جذب حداکثری مخاطبان این وزارتخانه اعم از اساتید و دانشجویان است..




دکتر محمد مهدی بحرالعلوم رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: اولین هدف این مرکز، جذب حداکثری مخاطبان این وزارتخانه اعم از اساتید و دانشجویان است.



به گزارش وب دا، دکتر محمد مهدی بحرالعلوم رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: اولین هدف این مرکز ، جذب حداکثری مخاطبان این وزارتخانه اعم از اساتید و دانشجویان است.



محمد مهدی بحر العلوم عصر روز پنجشنبه ۵ بهمن ماه در سلسله نشست های تخصصی پنجمین همایش ملی قرآن، عترت و سلامت در دانشگاه علوم پزشکی کاشان ، با بیان اینکه مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۳۸۷ توسط دکتر رحیم قربانی و شهید فیروزی تاسیس شد اظهار داشت: این مرکز سه هدف عمده را دنبال می کند که اولین هدف این مرکز، جذب حداکثری مخاطبان وزارت بهداشت اعم از اساتید و دانشجویان است.



 رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: می توانیم دانشجویان این وزارت را به ۴ دسته تقسیم کنیم، گروهی که فعالان قرآنی هستند و بیشترین فعالیت های قرآنی معطوف به این گروه می باشد، گروه دوم کسانی که جزو فعالان قرآنی محسوب نمی شوند اما نسبت به این فعالیت ها گرایش مثبت دارند، گروه دیگر افرادی هستند که نسبت به این فعالیت ها بی تفاوت هستند و گروه آخر که درصد کمی دارند، مخالف فعالیت های قرآنی هستند.



بحرالعلوم تصریح کرد: هدف دوم، ارتقای کیفی فعالیت های قرآنی است یعنی اگر جایی فعالیتی به نام قرآن و عترت برگزار می شود، از جهت اجرا و کیفیت آثار بهترین باشد



وی، تاثیرگذاری در جامعه مخاطب را مهم ترین هدف این مرکز دانست و بیان داشت : همایشی که به نام قرآن و عترت برگزار می شود باید مخاطبان، قبل و بعد از آن متفاوت شده باشند و تاثیری بر مخاطب گذاشته باشیم .



رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در مرکز قرآن و عترت یک برنامه عملیاتی و یک برنامه ۵ ساله برای رسیدن به این اهداف داریم که سال 9۶، سال دوم اجرای این برنامه است .



وی با اشاره به برنامه ۵ ساله مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: این برنامه در سه زمینه آموزشی، پژوهشی و تبلیغی – ترویجی تعریف شده که سالانه به دانشگاه های علوم پرشکی اعلام شده و در پایان هر سال، بر اساس آنها، دانشگاه ها مورد پایش قرار می گیرند.



بحرالعلوم گفت : در حوزه آموزشی سعی کردیم با تنوع دادن به انواع آموزش ها، افراد بیشتری را به سمت فعالیت های قرآنی جذب کنیم .



وی ضمن اشاره به افزایش مخاطبان جشنواره قرآن و عترت خاطرنشان کرد: جشنواره قرآن و عترت که در قالب مسابقه و در ۳۰ رشته برگزار می شود،  آمار مخاطبان این جشنواره از ۴ سال گذشته تا بحال، از ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر به ۴۹ هزار و ۲۰۰ رسیده است.



رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در رابطه با بیست و یکمین و بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور بیان کرد: در این دو سال، افزایش شرکت ۴۱ درصدی دانشجویان ، ۵۳ درصدی استادان و ۱۵۵ درصدی کارکنان را شاهد بودیم .



وی کسب ۴۲ رتبه وزارت بهداشت در جشنواره ملی قرآن و عترت  را افتخار دانست و تاکید کرد: در جشنواره ملی قرآن و عترت که در بین دانشگاه های مختلف کشور برگزار شد، رتبه هایی که کارمندان، اساتید و دانشجویان وزارت بهداشت کسب کردند از ۴ رتبه در ۴ دوره اخیر به ۴۲ رتبه رسید که این برای ما یک افتخار بزرگ است .



بحرالعلوم در رابطه با طرح های جدید این مرکز گفت: مهارت های زندگی قرآنی، ارتقای قاریان و حافظان دانشجویی ، آموزش ترکیبی قرآن کریم شامل حفظ، قرائت و مفاهیم در قالب یک آموزش جامع و مسابقات تیمی قرآنی از جمله طرح های جدید این مرکز است که در حال کارشناسی و اجرا هستند .



وی در رابطه با راهکار های ارتقا فعالیت های قرآنی خاطرنشان کرد: با طراحی جدید و فکر خلاق دانشجویان باید فعالیت های قرآنی را از حالت کلیشه ای سابق خارج و با استفاده از ظرفیت های به روز و سلیقه های جدید، به نسل جدید برویم



رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در پایان تصریح کرد : ما باید رابطه ای بین فرامین قرآن و علم پزشکی پیدا کنیم ، تفاوت نظرات در این زمینه بسیار زیاد است و هنوز یک تفاهم و توافقی در این زمینه به وجود نیامده است.



  • گروه خبری : پایگاه خبری وب دا کاشان
  • کد خبر : 117639
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم