- 1399/05/29 - 12:03
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /Zcaj
پلمب ۱۰ کارگاه تهیه، توزیع و طبخ غذا و مکانهای عمومی در دوران کرونا
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه، از پلمب ۱۰ کارگاه تهیه، توزیع و طبخ غذا و مکانهای عمومی در دوران کرونا خبر داد...
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه، از پلمب ۱۰ کارگاه تهیه، توزیع و طبخ غذا و مکانهای عمومی در دوران کرونا خبر داد.
به گزارش وب دا، دکتر مرتضی پنجه شاهی در نشست خبری در سالن دکتر قریب گفت: 126 کارگاه اخطار بهداشتی دریافت کردند و ۲۱ واحد نیز به دادگاه معرفی شدند.
وی تصریح کرد: 30475 بازدید انفرادی و 646 بازدید مشترک با سازمان های مرتبط از مراکز تهیه و توزیع، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، ادارات، بانک ها، مطب ها و ... در این مدت صورت گرفته است.
وی افزود: در راستای پاکسازی بوستانها و معابر خیابان امیرکبیر از قلیان با مشارکت ناجا و شهرداری، ۲۵ جام قلیان جمعآوری و شش سفرهخانه سنتی متخلف عرضه کننده هم تعطیل و ۱۳ فقره پرونده به دادگاه ارجاع شد.
وی تصریح کرد: پبش از این اقدامها، شش نشست آموزشی و توجیهی برای مالکان سفرهخانههای سنتی منطقه برگزار شده بود.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه، همچنین به بازرسی از ۱۷ هزار و ۸۵۰ کارگاه در زمینه بهداشت حرفهای اشاره کرد و یادآور شد: ۹۳ درصد صنایع این منطقه از ۲۰ اسفند سال گذشته تا ۲۵ فروردین امسال تعطیل و پس از نامنویسی صنایع در سامانه سلامت بر اساس تعهد به رعایت دستورالعملهای بهداشتی، ۷۲ درصد از صنایع بازگشایی شدند.
وی، به غربالگری 3654 مادر باردار در این دوران اشاره کرد و ادامه داد: 137مادر باردار غربالگری شده دارای علامت تشخیص داده شد و 76 مادر باردار به پزشک و چهار مادر باردار به بیمارستان ارجاع شد.
ویروس کرونا ۲۰۱۹(COVID-۱۹) که نخستینبار در ووهان چین شناسایی شد، در نهایت به بیشتر کشورها از جمله ایران سرایت کرد و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشت تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری منطقه کاشان (شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل) تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.