امروز : 03 مرداد 1403
  • 1396/09/28 - 10:53
  • 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zptj

کیت استخراجDNA از مقادیر اندک خون در دانشگاه علوم پزشکی کاشان تولید شد

مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه گفت: کیت استخراجDNA با روش نانومگنت در سطح تجاری تحت برند دناگیر برای نخستین بار در کشور برای استفاده در مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه های تشخیصی تولید شد...




مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه گفت: کیت استخراجDNA با روش نانومگنت در سطح تجاری تحت برند دناگیر برای نخستین بار در کشور برای استفاده در مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه های تشخیصی تولید شد.



به گزارش وب دا، دکتر ابوالفضل اعظمی طامه،  به مناسبت هفته پژوهش و فناوری در گفتگو با اصحاب رسانه اظهار داشت: تولید این کیت در مقایسه با نمونه خارجی، از لحاظ کمی و کیفی رقابت می کند و علاوه بر بی نیازی به واردات و ایجاد اشتغال در آینده، حداقل 50 درصد صرفه جویی ارزی به همراه دارد و مصداق تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه سلامت و درمان می باشد.



مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه، با اشاره به تصویب 17 طرح تحقیقاتی فناورانه از سال 94 تاکنون در شورای فناوری دانشگاه گفت: پنج طرح از این طرح‌ها به مرحله پایانی یعنی تولید اولیه رسیده‌است که از جمله آنها می توان به تولید مدل های کمک آموزشی از جمله اطلس مغز انسان و سری کامل لام های آموزشی بافت شناسی اشاره کرد.



 وی افزود: طراحی و تولید پروب اندازه گیری دما در حیوانات آزمایشگاهی و همچنین طراحی و تولید پدهای ویبره به روش میکرو ماساژ  VBAجهت استفاده در درمان های فیزیکی، از محصولات دیگر تولید شده در زمینه تجهیزات است.



 مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه افزود: تولید کیت های تشخیص مولکولی از جمله مارکر Her2جهت تشخیص سرطان سینه، تولید کیت تشخیصی آلبومینوری از دیگر طرح‌های مهم دانشگاه در زمینه بیوتکنولوژی است که بصورت فعال پیگیری می شود.



دکتر اعظمی، در ادامه با اشاره به جایگاه دوم دانشگاه از لحاظ کسب امتیاز توسعه فناوری سلامت در قطب آمایشی 7  و  رتبه هشتم در بین دانشگاه های همتراز کشور پیشرفت این واحد را مناسب ارزیابی کرد و ابراز امیدواری کرد که  با فعالیت فناورانه اساتید به همراه دانشجویان و فارغ التحصیلان منطقه کاشان، زنجیره تولید محصولات دانش بنیان کامل می شود و جایگاه دانشگاه را در ردیف دانشگاه های نسل سومی که علاوه بر آموزش و پژوهش قادر به ثروت آفرینی نیز هستند، ارتقا می دهد.



دکتر اعظمی، ترویج و فرهنگ سازی در زمینه فناوری سلامت را از رسالت های اصلی دانشگاه برشمرد که منجر به ترغیب بیشتر پژوهشگران در رسیدن به باور فعالیت های تولیدی  شود.



 




  • گروه خبری : پایگاه خبری وب دا کاشان
  • کد خبر : 117558
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم